Tips voor het scheren voor de eerste keer

In deze handleiding geven we je enkele waardevolle scheertips als je overstapt op een dubbelzijdig veiligheidsscheermes. In het begin kan het een beetje lastig zijn, vooral als je een gevoelige huid hebt, maar maak je geen zorgen! Onthoud gewoon deze essentiële tips:

  1. Gebruik een scheerkwast (zoals degene die wij verkopen ) en een stuk zeep . In plaats van een stuk zeep kun je ook scheerschuim gebruiken. Je kunt een dik schuim creëren door de borstel in cirkelvormige bewegingen in de scheerzeep te deppen. Breng de zeep of scheerschuim in een opwaartse beweging op de huid aan. De borstel zorgt ervoor dat de haartjes rechtop blijven staan, waardoor het scheren een stuk makkelijker wordt.
  2. Ga langzaam en gestaag. Als u probeert uw scheerbeurt te versnellen, kan dit wondjes en snijwonden veroorzaken. Scheren met een veiligheidsscheermes lijkt in eerste instantie misschien moeilijk, maar na een paar pogingen zul je een soepele overgang maken en slechte scheergewoonten doorbreken. De grootste fout is om met een veiligheidsscheermes te scheren alsof het een wegwerpscheermes is.
  3. Minder is meer. Je zou in de verleiding kunnen komen om veel druk uit te oefenen om elk haartje te pakken, maar het maakt de zaken alleen maar erger. Minder is meer als het gaat om de hoeveelheid druk die u uitoefent op uw veiligheidsscheermes.